Oxhaku RED FIRE “dizajn, rendiment, performance”

Oxhaqe Cumraku Red Fire vjen në tregun Shqiptar me një eksperience 20-vjecare në fushën e ngrohjes me oxhaqe.Fillimisht Oxhaqe Cumraku Red Fire e nis punën në Selanik të Greqisë që në vitin 1994, duke marrë atje një eksperiencë 20 vjecare, për të themëluar më pas kompaninë me emrin Oxhaqe Cumraku Red Fire në Shqipëri. Eksperienca e gjatë në tregun grek dhe më pas në atë vendas e kanë bërë kompaninë Oxhaqe Cumraku Red Fire një ndër kompanite më të mirat momentalisht. Shitje dhe instalim oxhaqesh, janë aktivitetet kryesore të kompanisë. Korrektësia, shërbimi dhe punimet në afatet e duhura kohore janë pikat e fortat të Oxhaqe Cumraku Red Fire. Me njohurinë teknike dhe përvojën profesionale plot suksese garanton pritshmëritë tuaja.Oxhaqe Cumraku Red Fire lidh bashkë cilësinë, funksionalitetin, besueshmërinë dhe respektin për klientin.

thumbBig_-RJLAqQx0ulIGa23L-7uDZbjO4fRkmCX

Oxhaqe Cumraku Red Fire ju ofron oxhakun që keni dëshiruar me cilësi të cilën e garanton experienca e gjatë shumevjecare. Kompania sjell në treg oxhaqe të të gjitha llojeve, soba per ngrohje, porta oxhaqesh, oxhaqe kaldaje me uje, oxhaqe energjike, stufa me dru, soba me uje per ngrohjen e kalorifereve te shtepise, ngrohje me dru, oxhaqe energjike, oxhaqe kaldaje, oxhaqe moderne, oxhaqe klasike, oxhaqe dekorative, oxhaqe ballore, oxhaqe greke, oxhaqe me porosi, oxhaqe te lire, oxhaqe ekonomik, oxhaqe gize, xhama oxhaqesh,oxhaqe tradicional, oxhaqe me dekor, veshje oxhaku, vatra oxhaqesh,oxhaqe vendi,prodhim oxhaqesh,stufa oxhaqe etj. Oxhaqe gize me vater te hapur; Oxhaqe te thjeshta; Oxhaqe energjike me vater te mbyllur;Dekore oxhaqesh me mermer, granit dhe gur etj. Gjithashtu kompania ju ofron edhe punime të ndryshme me llamarine si: Punime me pantografo, me stranxha, kalander, cilinder per kthim llamarine ne forme cilindrike, saldime me orgon, prerje, kthime dhe perpunime llamarine. Vatrat e oxhaqeve janë me teknologji, rendiment dhe me performancë teper të lartë. Produktet janë  të certifikuara dhe me garanci sipas standarteve europiane. Lënda djegese e vatrave eshte me dru. Forma e ngrohjës është e thjeshtë dhe me sistem aerotermik.

Punime nga Oxhaqe Cumraku Red Fire

Modelet